Uw consulent:

Yvonne Greijmans
Uw consulent

Onze laatste tweets

De gastouders van Buggenum stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Buggenum, de vrolijke fruitjes

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 (12) jaar
Plaats: Buggenum Locatie: Bij gastouder thuis

Bent u op zoek naar een jonge en gezellige gastouder in huiselijke sfeer, kom dan eens kijken bij gastoudervang de vrolijke fruitjes te Buggenum

Mijn naam is Chantal, 27 jaar oud en woon samen met mijn man Cris en 2 zoontjes Jayden (2012) en Demian (2014) in een twee-onder-een-kap woning met ruime tuin in een rustig gelegen straat in Buggenum.

Hier bied ik flexibele 24 uurs opvang van Maandag t/m Vrijdag voor kinderen van 0-4(12) jaar. Het uurtarief is 5,20 euro per uur per kind. Voor avond/nacht/feestdagen komt er een toeslag bovenop.

We beschikken over een geruime plek binnen- en buitenshuis. Ik werk veel met thema’s (knutselen en verhalen/liedjes) en we gebruiken de pop puk , samen met het programma dat er bijhoort.

Ik houd ervan om actief en creatief bezig te zijn en daarom onderneem ik geregeld leuke activiteiten buitenshuis zoals naar een binnen-/buitenspeeltuin, kinderboerderij of een wandeling door het dorp of het bos. Ik vind het belangrijk om ze te begeleiden in hun ontwikkeling en te helpen waar nodig is. Daarom doen wij vele gezamenlijke en individuele activiteiten in de opvang, waardoor elk kind zich op zijn eigen manier kan en mag ontwikkelen. Vrij spelen en buiten spelen zijn ook een van de dingen die ze elke dag doen. Hierbij biedt ik hen graag de veiligheid en structuur die ze nodig hebben! Structuur die ze thuis hebben neem ik graag mee in de opvang zodat ze zich op hun gemak voelen.

Mijn laatst afgeronde opleiding is Pedagogisch werker jeugdzorg niveau 4 en een EHBO voor kinderen. Ik heb stages gelopen in woongroepen van de jeugdzorg en gehandicaptenzorg, peuterspeelzaal en als een soort van au pair in een gezin.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en om meer informatie te verkrijgen over opvang. Kom de sfeer proeven.

Met vriedelijke groet,

Chantal Baars-Joosten

Contact