Uw consulent:

Yvonne Greijmans
Uw consulent

Onze laatste tweets

De vraagouders van Midden Limburg stellen zich aan u voor:

Op deze pagina vindt u het overzicht van vraagouders die opvang zoeken voor hun kind(eren).

Bent u (nog geen) gastouder, bent u geïnteresseerd in één van de opvangvragen en wilt u meer informatie over de wensen van de vraagouder? Neem dan via de roze button contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook bellen of mailen.

Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op via de roze button contact of bel! Wij hebben diverse gastouders in ons bestand die een plekje vrij hebben. Kijk ook op de pagina gastouder aanbod. Lukt het niet om meteen een koppeling te maken, dan plaatsen wij gratis een oproep voor u. Wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte gastouder.

Meer informatie over Gastouderland kunt u vinden op de website: www.gastouderland.nl

Nanny, Maasbracht

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: di woe
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 1/2 en 7 jaar
Plaats: Maasbracht Locatie: Bij ouder thuis of bij gastouder

Dit gezin met twee kinderen van een half jaar en zeven jaar zoeken een gastouder bij hun aan huis of bij gastouder aan huis voor de dinsdag en woensdag. Ze hebben opvang nodig van 8:30 uur tot 18:00 uur. Ze zijn op zoek naar een lieve en betrouwbare gastouder die de oudste ook kan ophalen van school. Verder vinden ze structuur heel belangrijk. Heb je interesse? dan neem snel contact op, want ze hebben snel opvang nodig!

Contact

Nanny, Echt

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma, di, woe, do
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 1 en 6 jaar
Plaats: Echt Locatie: Bij ouder thuis

Dit gezin met twee kinderen van een jaar en zes jaar zoeken een gastouder bij hun aan huis voor de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag de ene week en de andere week maandag en donderdag. Ze hebben opvang nodig van 20 uur per week gemiddeld. Neem contact op voor informatie over de exacte tijden. Ze zijn op zoek naar een lieve en betrouwbare gastouder die de oudste ook kan ophalen van school. Heb je interesse? dan neem snel contact op, want ze hebben snel opvang nodig! Kan je alleen de maandag en donderdag? Neem dan ook contact op, dan zijn de ouders al heel erg geholpen.

Contact