Uw consulent:

Yvonne Greijmans
Uw consulent

Onze laatste tweets

De vraagouders van Midden Limburg stellen zich aan u voor:

Op deze pagina vindt u het overzicht van vraagouders die opvang zoeken voor hun kind(eren).

Bent u (nog geen) gastouder, bent u geïnteresseerd in één van de opvangvragen en wilt u meer informatie over de wensen van de vraagouder? Neem dan via de roze button contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook bellen of mailen.

Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op via de roze button contact of bel! Wij hebben diverse gastouders in ons bestand die een plekje vrij hebben. Kijk ook op de pagina gastouder aanbod. Lukt het niet om meteen een koppeling te maken, dan plaatsen wij gratis een oproep voor u. Wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte gastouder.

Meer informatie over Gastouderland kunt u vinden op de website: www.gastouderland.nl

Nanny, Swalmen

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: i.o. behalve vrijdag
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 jaar
Plaats: Swalmen Locatie: Bij ouder thuis

We zijn op zoek naar een gastouder bij de ouders aan huis. Het gaat om een gezin met een baby (en een hond). De opvang kan ingaan vanaf juli gedeeltelijk en in augustus volledig. Het gaat om drie dagen van 9:30 tot 15:30 uur behalve de vrijdag. De drie dagen zijn in overleg in te delen. Mocht je interesse hebben, dan kan je contact opnemen voor meer informatie.

Contact

Nanny, Roermond

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: di en do
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 4 en 6 jaar
Plaats: Roermond Locatie: Bij ouder thuis

Dit gezin met twee kinderen van 4 en 6 jaar zoeken een gastouder bij hun aan huis voor de dinsdag en donderdag middag. Het gaat om 6 uur per week. Ze zijn op zoek naar een betrouwbare gastouder die de kinderen ophaalt van school. Ze zoeken iemand die een luisterend oor voor zeis en op let op de veiligheid/welzijn van de kinderen en lief voor ze is.

Contact