De gastouders van Baexem stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Baexem, Agrarische Kinderopvang

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma t/m zo ook flexibelle opvang
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Baexem Locatie: Bij gastouder thuis

Op een prachtige, landelijk locatie in het buitengebied van Baexem kunnen ouders hun kinderen van 0 - 4 jaar brengen voor kleinschalige opvang in huiselijke kring.

Op idealistische basis wil gastouder Thea de oppaskinderen in contact brengen met al het moois wat het buitenleven te bieden heeft: dichtbij de natuur en dichtbij de seizoenen.

De kinderen worden in huiselijke kring opgevangen, zodat er continu individuele aandacht voor ze is; tegelijkertijd wordt ervoor gewaakt dat de eigen ontwikkeling van de oppaskinderen wordt gestimuleerd door gebruik te maken van bij de leeftijd passend speelgoed, vooral niet te overdadig, van eerlijke materialen.

Thea werkt met het VVE programma Aap! Aap! is een vrolijk vriendje dat zich op een speelse manier op alle ontwikkelingsgebieden richt. Meer lezen.

Neem contact op