De gastouders van Beegden stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Beegden

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Beegden Locatie: Bij gastouder thuis

Hallo!

Mijn naam is Heidi Engelen. Ik ben nu 36 jaar oud en al 8 jaar gastouder. Ik heb mijn diploma spw 3 gehaald zodat ik ook de kennis heb die bij het gastouderschap hoort. Daarbij heb ik cursussen gevolgd voor kinderpsychologie.

Mijn visie op de opvang is dat kinderen zich in hun eigen tempo ontwikkelen. Als gastouder ondersteun ik de kinderen in die ontwikkeling. Lekker veel buiten spelen en samen leren spelen, vind ik ook zeer belangrijk. Sinds kort ben ik bezig om kindergebaren in de opvang te introduceren. Het is nu al merkbaar dat de kinderen het snel oppakken en erg leuk vinden! Door gebaren te gebruiken bovenop de gesproken taal kunnen kinderen al voor ze duidelijk kunnen praten duidelijk communiceren met mij als gastouder. De frustratieperiode waarin kinderen het wel al kunnen bedenken maar nog niet duidelijk kunnen communiceren word daardoor kleiner tot zelfs niet aanwezig.

Ook werk ik met het VVE programma Aap.

Mijn opvangruimte is ongeveer 100 m2  speciaal ingericht op de kinderopvang. Speciale stapelbedjes die uit een kinderdagverblijf komen, staan in de slaapkamer voor de opvang.

Wilt u meer informatie? Kom dan gerust eens langs!

Neem contact op