De gastouders van Buggenum stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Buggenum, de vrolijke fruitjes

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 (12) jaar
Plaats: Buggenum Locatie: Bij gastouder thuis

Bent u op zoek naar een jonge en gezellige gastouder in huiselijke sfeer, kom dan eens kijken bij gastoudervang de vrolijke fruitjes te Buggenum

Mijn naam is Chantal Baars, geboren op 21-05-1990 en woon samen met mijn man Cris en 2 zoontjes Jayden (2012) en Demian (2014) in een twee-onder-een-kap woning met ruime tuin in een rustig gelegen straat in Buggenum.

Hier bied ik flexibele 24 uurs opvang van Maandag t/m vrijdag voor kinderen van 0-4(12) jaar. Het uurtarief is €5,35 per uur per kind. Voor avond/nacht/feestdagen komt er een toeslag bovenop.

We beschikken over een geruime plek binnen- en buitenshuis. Een fijne speelkamer met o.a. een keukentje, winkeltje, werkbankje, poppenhoek en speel/spel materialen. En in onze tuin kunnen ze zich vermaken met het buitenkeukentje, op het klimtoestel, op de trampoline of in de zandbak. Ik werk veel met thema’s hierbij horen verhalen, liedjes en knutselwerkjes. Ook gebruiken we de pop puk. Deze wordt voornamelijk gebruikt in het VVE-programma op peuterspeelzalen.

Ik houd ervan om actief en creatief bezig te zijn en daarom onderneem ik geregeld leuke activiteiten buitenshuis zoals naar een binnen-/buitenspeeltuin, kinderboerderij of een wandeling door het dorp of het bos. Ik vind het belangrijk om ze te begeleiden in hun ontwikkeling en te helpen waar nodig is. Daarom doen wij vele gezamenlijke en individuele activiteiten in de opvang, waardoor elk kind zich op zijn eigen manier kan en mag ontwikkelen. Vrij spelen en buiten spelen zijn ook een van de dingen die ze elke dag doen. Hierbij biedt ik hen graag de veiligheid en structuur die ze nodig hebben! Structuur die ze thuis hebben neem ik graag mee in de opvang zodat ze zich op hun gemak voelen.

Mijn laatst afgeronde opleiding is Pedagogisch werker jeugdzorg niveau 4 en een EHBO voor kinderen. Ik heb stages gelopen in woongroepen van de jeugdzorg en gehandicaptenzorg, peuterspeelzaal en als een soort van au pair in een gezin. Op dit moment volg ik jaarlijks vele cursussen en workshops die aangeboden worden door de gastouderbureaus. Dit om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en mezelf te ontwikkelen.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en om meer informatie te verkrijgen over opvang. Een vrijblijvende kennismakingsafspraak is altijd mogelijk!

Met vriedelijke groet,

Chantal Baars-Joosten

Neem contact op