De gastouders van Heel stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Heel, Mad's place to bee

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Heel Locatie: Bij gastouder thuis

Hoi, ik ben Madeleine Burrekers en sinds 1987 werk ik in de kinder- en gehandicaptenopvang. De eerst jaren werkte ik in de gehandicaptenzorg zowel met kinderen als volwassenen. Daarna ben ik gaan werken in de "gewone" kinderopvang vooral bij peuterspeelzalen en BSO's. Sinds 2005 ben ik eigenaar van mijn eigen gastouderopvang Mad’splace2bee en ik vind het nog steeds het leukste werk wat er is. Ik zorg dat de kinderen zich welkom voelen en ik stimuleer ze samen met de ouders om zich te ontwikkelen tot kleuters met zelfvertrouwen!

Ik werk zelfstandig en deel mijn eigen uren in. Ik heb kindjes van 0 t/m 4  jaar en dat 5 dagen in de week. Doordat ik veel vraagouders heb die onregelmatig werken, zijn mijn werktijden heel flexibel en zo kan een dag van 06.30 tot 19:00 uur duren! Ik probeer vraagouders zo veel mogelijk tegemoet te komen in hun opvangvraag en ondanks deze flexibiliteit heb ik toch een dagritme om de kindjes een houvast te geven. Tussendoor pas ik me, aan de ritmes van de kinderen aan, zeker in het geval van baby’s.

De kinderen spelen met elkaar, met speelgoed en knutselmateriaal dat hen uitdaagt in hun ontwikkeling zowel lichamelijk, cognitief als sociaal-emotioneel. We knutselen, lezen, kleuren, puzzelen en doen spelletjes aan tafel, gezamenlijk maar ook individueel aangepast aan de fase waarin het kind zit. We gaan regelmatig naar buiten om te spelen met allerlei buitenspeelgoed. Ik heb een tuin, maar ook achter het huis is een natuurgebied waar we heerlijk wandelen en op ontdekking kunnen gaan.

Ik werk met thema's die ik of zelf verzin of aan de hand van de VVE programma's. Van het VVE-programma's van Kiki de beer heb ik een training gevolgd en daarnaast heb ik het VVE programma van Meneer Aap van Gastouderland. Voor deze thema's verzamel ik o.a boeken, liedjes, woordkaarten, speelgoed, knutselwerkjes en kleurplaten. De themas sluiten aan bij feestdagen of de tijd van het jaar. Of een thema dat gewoon leuk is voor de kinderen!

Gezien mijn achtergrond en opleiding in de gehandticaptenzorg zou ik het heel leuk vinden als kindjes met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de boel komen opvrolijken!

Als u meer informatie wilt, bel me of loop eens binnen dan kunnen we altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Heel, Ashie's Stulpje

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij za zo
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Heel Locatie: Bij gastouder thuis

Ik ben Els, gastouder van kinderopvang Ashie's Stulpje.

Ik bied een gezellige, huiselijke opvang aan voor jullie kinderen. Ons huis heeft een grote woonkamer en woonkeuken waar de kinderen fijn kunnen spelen. Ook kunnen ze heerlijk toeven in de omheinde tuin.

Ik ben flexibel in het aanbieden van opvang, vroege diensten, avonden en weekenden zijn geen probleem

Ik houd veel van kinderen en ben graag creatief met ze bezig. Ik vind het ook heel belangrijk om van de buitenlucht en de natuur te genieten. Onze omgeving is daar bij uitstek een ideale plek voor met een kinderboerderij, speeltuin, belevenisbos en heerlijk wandelgebied op loopafstand.

Verder vind ik het belangrijk om kinderen op een lieve en consequente manier met elkaar te leren spelen. 

Ikzelf heb veel ervaring met oppassen, ik heb de laatste jaren mijn vrienden veel geholpen met het oppassen op hun kinderen. 

Mijn eigen gezin bestaat uit 4 personen met 2 grote dochters Fay van 14 jaar en Ashley van 18 jaar.

Onze oudste dochter studeert  Pedagogiek en zal mijn helpende en ondersteunende hand zijn in onze opvang. 

Wij zullen met z'n tweetjes jullie kinderen een prettige en veilige opvang kunnen bieden, zodat jullie ouders met gerust hart kunnen gaan werken.

Even nog hoe we aan onze naam Ashie's Stulpje zijn gekomen......

De kindjes in onze vriendenkring en de oppaskindjes van mijn dochter Ashley zeggen als ze klein zijn heel snel en makkelijk "Ashie" en we hebben zo gekozen voor de naam van onze opvang.

Heel graag maken wij met jullie ouders en kinderen kennis om te kijken of er een klik is.

Bedankt alvast 

Groet Els

Neem contact op

Heel, Ons Vogelnestje

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Heel Locatie: Bij gastouder thuis

Hallo ik ben Cindy,
Moeder van Noud (2004) en Amy (2007).
Sinds januari 2010 ben ik gastouder, daarvoor heb ik jaren lang gewerkt in de gehandicaptenzorg, opvang geboden aan kinderen met een beperking bij het kind aan huis en vrijwilligers werk gedaan als activiteitenbegeleidster en bij de scouting.
 
Het werk als gastouder doe ik met veel enthousiasme!
Graag bied ik opvang aan omdat ik het heerlijk vind een kindje te mogen begeleiden, te zien groeien en ontwikkelen in de eerste jaren van zijn of haar leventje.
Je kunt bij mij terecht voor opvang op vaste dagen en voor flexibele opvang.
 
Samen met de kinderen maken we het gezellig!
Ik ben graag actief en creatief bezig met de kinderen zowel met de kinderen gezamenlijk als met een kindje individueel.
Samen met Kiki en Aap! van het gelijknamige VVE programma (Meer lezen) hebben we veel knutselplannetjes, doen we graag spelletjes, we maken muziek, ik lees graag voor en we gaan ook graag naar buiten; lekker naar de speeltuin, wandelen naar de kinderboerderij of naar het bos.
We doen dit binnen een vaste dag structuur.
Baby´s houden hun eigen dag structuur. Maar worden waar mogelijk betrokken bij de activiteiten van de andere kinderen.
Naast actief bezig zijn is er natuurlijk ook aandacht voor rust, regelmaat en gezonde voeding.
 
Er is een veilige geborgen sfeer in huis en tussen de kindjes onderling.
Een vertrouwensband met het kindje en met de ouders vind ik ook heel belangrijk.
Dagelijks wisselen we informatie uit over het kind zowel mondeling als via een schriftje.
 
Voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar is er op maandag van 8.30 tot 11.45 uur een peutergroep.
Het fijne van deze peutergroep is dat het kleinschalig is en er activiteiten worden geboden die passen bij de beleving van het kind op dat moment. Zowel in de groep als individueel is er aandacht voor het kind.
Natuurlijk zijn Kiki en Aap! er ook!
De breng en ophaaltijden kunnen aangepast worden aan je werktijden en een kind kan in overleg ook (incidenteel) op andere dagen naar Ons Vogelnestje komen.
 
Als dit je aanspreekt neem dan even contact op.
Je mag gerust (vrijblijvend) een kijkje komen nemen bij Ons Vogelnestje.
 
Tot gauw!

Neem contact op

Heel, De Vrolijke Boel

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Heel Locatie: Bij gastouder thuis

Kinderopvang “ De Vrolijke Boel” is een kleinschalige kinderopvang bij mij thuis.

Het kleinschalige houdt in dat er maximaal 4 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in huis zijn. Zo hebben de kinderen toch speelkameraadjes, maar is het niet massaal en is er meer ruimte voor individuele aandacht. Ook kinderen met een beperking zijn bij mij van harte welkom. De openingstijden- en dagen zijn flexibel in te vullen en kan er maatwerk geleverd worden. Er kunnen vaste en flexibele contracten worden afgesloten.

De dagopvang wordt geleidt door mijzelf, Anita Peters. Ik ben 52 jaar en woonachtig in Heel. Samen met mijn man hebben wij 2 zonen van 12 en 14 jaar oud. Ik heb ruim 6 jaar ervaring in de kinderopvang.

Ik ben gediplomeerd en geregistreerd gastouder, verder beschik ik over mijn diploma KVJV-OPM (Kinder en Jeugdverzorging - Orthopedagogisch Medewerker) en EHBO voor kinderen.

Ik ben geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang. Vanuit diverse gastouder bureaus worden kinderen bij mij geplaatst.

Tijdens de opvang kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en zich ontwikkelen. Wel zijn er vaste momenten op een dag: een ochtendpauze waarbij de kinderen fruit eten, broodmaaltijd en een middagpauze. Voor de kinderen die nog moeten slapen is dit ook mogelijk.

Op donderdagmorgen staat standaard KIKI op het programma, dit is een VVE( Voorschoolse en Vroegschoolse Educatie) programma voor kinderen tot 4 jaar.

In en om ons huis is er ruime gelegenheid om vrij te spelen. In de kasten staat er voor iedere leeftijdsgroep meer dan voldoende speelgoed/leermogelijkheden zoals, puzzels, boeken etc. In onze omheinde en gesloten tuin is er voldoende speelgoed om mee te spelen, zoals een wip, speelhuis, auto’s, driewielers etc. Bovendien kunnen de kinderen, onder mijn toezicht, spelen op een grasveld voor mijn huis. Hier zijn een zandbak en speeltoestellen aanwezig.

De kosten voor de kinderopvang bij “De Vrolijke Boel” zijn € 5,00 p/uur, p/kind. Hierbij is eten en drinken inbegrepen, met uitzondering van dieet- en babyvoeding.

Neem contact op