De gastouders van Heel stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders uit Heel die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd, hebben kleinschalige kinderopvang en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Heel, gastouder Mad's place to bee

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Heel Locatie: Bij gastouder thuis

Hoi, ik ben Madeleine Burrekers en sinds 1987 werk ik in de kinder- en gehandicaptenopvang. De eerst jaren werkte ik in de gehandicaptenzorg zowel met kinderen als volwassenen. Daarna ben ik gaan werken in de "gewone" kinderopvang vooral bij peuterspeelzalen en BSO's. Sinds 2005 ben ik eigenaar van mijn eigen gastouderopvang Mad’splace2bee en ik vind het nog steeds het leukste werk wat er is. Ik zorg dat de kinderen zich welkom voelen en ik stimuleer ze samen met de ouders om zich te ontwikkelen tot kleuters met zelfvertrouwen!

Ik werk zelfstandig en deel mijn eigen uren in. Ik heb kindjes van 0 t/m 4  jaar en dat 5 dagen in de week. Doordat ik veel vraagouders heb die onregelmatig werken, zijn mijn werktijden heel flexibel en zo kan een dag van 06.30 tot 19:00 uur duren! Ik probeer vraagouders zo veel mogelijk tegemoet te komen in hun opvangvraag en ondanks deze flexibiliteit heb ik toch een dagritme om de kindjes een houvast te geven. Tussendoor pas ik me, aan de ritmes van de kinderen aan, zeker in het geval van baby’s.

De kinderen spelen met elkaar, met speelgoed en knutselmateriaal dat hen uitdaagt in hun ontwikkeling zowel lichamelijk, cognitief als sociaal-emotioneel. We knutselen, lezen, kleuren, puzzelen en doen spelletjes aan tafel, gezamenlijk maar ook individueel aangepast aan de fase waarin het kind zit. We gaan regelmatig naar buiten om te spelen met allerlei buitenspeelgoed. Ik heb een tuin, maar ook achter het huis is een natuurgebied waar we heerlijk wandelen en op ontdekking kunnen gaan.

Ik werk met thema's die ik of zelf verzin of aan de hand van de VVE programma's. Van het VVE-programma's van Kiki de beer heb ik een training gevolgd en daarnaast heb ik het VVE programma van Meneer Aap van Gastouderland. Voor deze thema's verzamel ik o.a boeken, liedjes, woordkaarten, speelgoed, knutselwerkjes en kleurplaten. De themas sluiten aan bij feestdagen of de tijd van het jaar. Of een thema dat gewoon leuk is voor de kinderen!

Gezien mijn achtergrond en opleiding in de gehandticaptenzorg zou ik het heel leuk vinden als kindjes met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de boel komen opvrolijken!

Als u meer informatie wilt, bel me of loop eens binnen dan kunnen we altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Heel, gastouder Ashie's Stulpje

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij za zo
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Heel Locatie: Bij gastouder thuis

Ik ben Els, gastouder van kinderopvang Ashie's Stulpje.

Ik bied een gezellige, huiselijke opvang aan voor jullie kinderen. Ons huis heeft een grote woonkamer en woonkeuken waar de kinderen fijn kunnen spelen. Ook kunnen ze heerlijk toeven in de omheinde tuin.

Ik ben flexibel in het aanbieden van opvang, vroege diensten, avonden en weekenden zijn geen probleem

Ik houd veel van kinderen en ben graag creatief met ze bezig. Ik vind het ook heel belangrijk om van de buitenlucht en de natuur te genieten. Onze omgeving is daar bij uitstek een ideale plek voor met een kinderboerderij, speeltuin, belevenisbos en heerlijk wandelgebied op loopafstand.

Verder vind ik het belangrijk om kinderen op een lieve en consequente manier met elkaar te leren spelen. 

We bieden Voor en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan (Aap!) en werken met veel enthousiasme met NmG ( Nederlands ondersteunend met Gebaren) met de kinderen.

Ikzelf heb veel ervaring met oppassen, ik heb de laatste jaren mijn vrienden veel geholpen met het oppassen op hun kinderen. 

Ik ben nu 1,5 jaar met heel veel plezier gastouder.

Mijn eigen gezin bestaat uit 4 personen met 2 grote dochters Fay van 15 jaar en Ashley van 19 jaar

Onze oudste dochter studeert  Pedagogiek en is mijn helpende en ondersteunende hand in onze opvang.

Wij zullen met z'n tweetjes jullie kinderen een prettige en veilige opvang kunnen bieden, zodat jullie ouders met gerust hart kunnen gaan werken.

Heel graag maken wij met jullie ouders en kinderen kennis om te kijken of er een klik is.

Bedankt alvast 

Groet Els

Neem contact op

Heel, gastouder de vrolijke boel

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Heel Locatie: Bij gastouder thuis

Kinderopvang "De Vrolijke Boel" is een kleinschalige kinderopvang bij mij thuis. Het kleinschalige houdt in dat er maximaal 4 a 5 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in huis zijn. Zo hebben de kinderen toch speelkameraadjes, maar is het niet massaal en is er meer ruimte voor individuele aandacht. Ook kinderen met een beperking zijn bij mij van harte welkom.

De openingstijden- en dagen zijn flexibel in te vullen en kan er maatwerk geleverd worden. Er kunnen vaste en flexibele contracten worden afgesloten.

De opvang wordt geleid door mijzelf, Anita Peters. Ik ben 56 jaar en woonachtig in Heel. Samen met mijn man hebben wij 2 zonen. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang.

Ik ben gediplomeerd en geregistreerd gastouder, verder beschik ik over mijn diploma KVJV-OPM (Kinder en Jeugdverzorging - Orhopedagogisch Medewerker) en EHBO voor kinderen.

Ik ben geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang.

Tijdens de opvang kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en zich ontwikkelen. Wel zijn er vaste momenten op een dag: een ochtendpauze waarbij de kinderen fruit eten, broodmaaltijd en een middagpauze. Voor de kinderen die nog moeten slapen is dit ook mogelijk.

Verder werk ik met KIKI en Aap! dit zijn VVE (Voorschoolse en Vroegschoolse Educatie) programma's voor kinderen tot 4 jaar.

In en om ons huis huis is er ruim gelegenheid om vrij te spelen. In de kasten staan er voor iedere leeftijdgroep meer dan voldoende speelgoed/leermogelijkheden zoals puzzels, boeken ettc. In onze omheide en gesloten tuin is er voldoende speelgoed om mee te spelen, zoals speelhuis, auto's, driewielers etc.

Bovendien kunnen de kinderen onder mijn toezicht, spelen op een grasveld voor mijn huis. Hier zijn een zandbak en speeltoestellen aanwezig.

De kosten voor de kinderopvang bij de "De vrolijke Boel"zijn €5,25 per uur per kind. Herbij is eten en drinken inbegrepen met uitzondering van dieet- en babyvoeding.

Zijn er nog vragen? Laat het dan weten!

Neem contact op