De gastouders van Kinrooi stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders uit Kinrooi die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd, hebben kleinschalige kinderopvang en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Kinrooi, Hummelkeshof

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Geistingen Locatie: bij gastouder aan huis

Ik ben Kim, 40 jaar en mama van 2 jongens (14 en 11), en 2 meisjes (8 en 5). Ik heb gewerkt met kinderen met een beperking en gezinnen met opvoedingsvragen. Na het zien van veel opvanginitiatieven ben ik gedreven geraakt om mijn eigen visie uit te dragen op mijn eigen opvang.

Kinderen bekijken vanuit hun mogelijkheden, zich veilig laten voelen en stimuleren in hun ontwikkeling zijn belangrijke punten binnen mijn opvang. Het beleven van de seizoenen in onze tuin en aansluitende wei met dieren hoort hier ook bij. Ik werk met een weekmenu en bied elke dag een verse, warme maaltijd. Groente en fruit komt van de boerderij om de hoek.

De opvang beschikt over een aparte speelruimte en slaapkamer. Buiten is er een afgesloten, ruime tuin met aansluitend een dieren wei.

Mijn uurtarief is € 4,97 per kind

Neem contact op

Kinrooi, gastouder Molenbeersel

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Molenbeersel Locatie: Opvang vindt plaats in een aparte opvangruimte aan huis

Mijn naam is Paula Vries. Sinds 2001 ben ik werkzaam als gastouder. Vanaf 2006 vang ik kindjes op in het Belgische Molenbeersel (bij Stramproy de grens over).                                                                                      

Mijn belangrijkste doelstellingen zijn de kindjes in een warme sfeer met elkaar leren spelen en leren delen. Samen werken we aan het zelfstandig zijn en  zelfbewust worden. Aandacht voor elk kindje vind ik nodig!

Om hier zo goed mogelijk aan tegemoet te komen, hou ik de opvang kleinschalig.

Ik werk met het VVE programma Aap! Aap! is een vrolijk vriendje dat zich op een speelse manier op alle ontwikkelingsgebieden richt. Meer lezen.

Opvang is mogelijk met behoud van het recht op Nederlandse kinderopvangtoeslag.

Neem contact op