de gastouders van Koningsbosch stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders uit Koningsbosch die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd, hebben kleinschalige kinderopvang en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Koningsbosch, gastouder De Krollevaar

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Koningsbosch Locatie: bij gastouder aan huis

Voor mij staat voorop dat kinderen met plezier bij De Krollevaar komen, zich veilig voelen en zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Spelen is leren en prikkelen is ontwikkelen!

Met veel enthousiasme heb ik in augustus 2015 mijn droom verwezenlijkt en ben gestart met het bieden van opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Door de kleinschalige opzet en de huiselijke sfeer kan ik kinderen nog gerichter aandacht geven en helpen zichzelf te leren kennen, zelfstandig te worden en een positief zelfbeeld te hebben. Ieder kind is uniek en waardevol!

De Krollevaar staat voor kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer. Hierdoor krijgen kinderen persoonlijke aandacht en kan er kindgericht gewerkt worden. Aan de hand van vaste rituelen, ritme en regels wil ik ervoor zorgen dat kinderen zich zeker voelen. Vanuit een veilige basis durven en kunnen zij de wereld gaan ontdekken. Daarnaast is er aandacht voor de overdracht van normen en waarden.

De opvang vindt plaats in een speciaal ingerichte hoek, met daarin volop speel- en ontwikkelingsmateriaal. Daarnaast is ons huis landelijk gelegen waardoor kinderen naar hartenlust buiten kunnen spelen en diertjes kunnen verzorgen.
Bij de Krollevaar wordt er op een professionele manier opvang geboden aan een kleine groep kinderen van 0-4 jaar.

Neem contact op