De gastouders van Maasbracht stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Maasbracht, Lucky Kids

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Maasbracht Locatie: Bij gastouder thuis

Mijn naam is Sanne Gort en ik ben 26 jaar.
Na 5 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben en 2 eigen kinderen rijker te zijn, heb ik besloten om gastouder te worden.
Ik ben creatief aangelegd, lief en ontzettend geduldig.

Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat kinderen ongedwongen kunnen groeien in hun eigen persoon in een veilige, gezellige, huiselijke omgeving. De plek waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ik kinderen kan stimuleren d.m.v. verschillende activiteiten. Tevens werk ik met Aap!

Er is binnen voldoende speelmateriaal aanwezig voor alle leeftijden. Buiten houden we samen een moestuin bij.
We kunnen heerlijk spelen in de volledig omheinde tuin die voorzien is van glijbaan, schommel en zandbak. Er zijn fietsjes ballen stoepkrijt, noem maar op. Op loopafstand ligt het mooie "breerpark" met speeltoestellen en dieren die gevoerd en soms geaaid mogen worden.

In eerste instantie vang ik kinderen op op maandag dinsdag woensdag en donderdag van 7.00 tot 18.30 echter in overleg kunnen er meer mogelijkheden zijn.
Mocht u interesse en of vragen hebben neem gerust contact op

Groetjes Sanne Gort (Luckykids)

Neem contact op

Maasbracht, de vlindertuin

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Maasbracht Locatie: Bij gastouder thuis

Ik ben Mariëlle de Vries en ben sinds mijn 22e werkzaam in het basisonderwijs afgewisseld met het werken op een 0-4 jarigen groep binnen een kinderdagverblijf.

Daarnaast ben ik moeder van 2 kinderen.

Ik ben creatief en hou van knutselen, zingen, dansen, lezen en bakken.

Ik vind het belangrijk dat kinderen en hun ouders zich op hun gemak voelen en graag komen. Elkaar accepteren, je veilig voelen en je ontwikkelen op je eigen tempo staan voorop.

De opvang vindt plaats in huiselijke sfeer. Er is genoeg speelgoed voor alle leeftijden en we gaan geregeld buiten in de tuin spelen. Ook bevinden er zich genoeg speeltuintjes en speelveldjes in de omgeving waar fijn gespeeld kan worden.

Ik heb een vis, een konijn en een hond. De kinderen worden, wanneer ze er oud genoeg voor zijn en wanneer ze dat willen, betrokken bij de verzorging van de dieren: voer en water geven bijvoorbeeld. Ook wordt de kinderen aangeleerd hoe ze met een dier om moeten gaan.

Door middel van het Vroeg Voorschoolse Educatie programma Kiki en Aap! worden kinderen o.a. gestimuleerd in hun ontwikkeling en worden ze voorbereid op de basisschool.

Samen met beer Kiki en Aap leren ze hun omgeving te verkennen en ontdekken en beleven ze verschillende leuke avonturen. Meer lezen.

Ik heb de mogelijkheid om op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag op kinderen van 0-4 jaar te passen. Dit met uitzondering van de nationale feestdagen.

Opvangdagen gaan in overleg en kan zowel flexibel als vast.

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het slaapritme van de kinderen.

Neem contact op

Maasbracht, Klein Duimpje

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Maasbracht Locatie: Bij gastouder thuis

Ervaren gastouder die geborgenheid, gezelligheid en structuur biedt in een huiselijke omgeving.

Er is binnen voldoende veilige ruimte om te kunnen spelen en samen aan tafel te eten en te knutselen.

Als het weer het even toelaat proberen we buiten te spelen en te eten. Er is een grote tuin die goed afgesloten kan worden met veel speelmogelijkheden voor de kinderen van 0 - 4 jaar.

Flexibelle tijden op alle werkdagen. De kinderen slapen van 12.30 uur tot 15.00 uur.

Er zijn geen honden of katten.

Neem contact op