De gastouders van Posterholt stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders uit Posterholt die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd, hebben kleinschalige kinderopvang en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Posterholt, Shirley

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma t/m zo
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Posterholt Locatie: Bij gastouder thuis

Hallo,

Mijn naam is Shirley Verhezen, ik ben geboren op 07-01-1989. Samen met mijn man Marco (23-08-1986) en zoontje Djavar (19-05-2014) wonen wij met veel plezier in Posterholt. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, dit is iets wat ik ook voor de kinderen erg belangrijk vindt. Heerlijk een wandeling maken of naar een speeltuin in de buurt. Ook ben ik dol op dieren, wij hebben zelf dan ook verschillende dieren in onze tuin. waaronder: kippen, konijnen, etc. Ook vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn of te ontspannen bij het lezen van een goed boek.

Sinds 01-01-2012 ben ik werkzaam binnen de kinderopvang, Hiervoor heb ik gewerkt in een kindertehuis in Zuid Afrika. Waar ik op dat moment tijdelijk ben verbleven. (6 maanden) Naast mijn werk binnen de kinderopvang, heb ik nog verschillende cursussen en opleidingen gedaan waaronder ook Nederlands ondersteund met gebaren. (NMG peutermodule 1 en 2)

Sinds 01-01-2021 ben ik gestart als gastouder. Dit doe ik met veel plezier. Ik vind het fantastisch om te werken met kinderen, om ze te zien groeien en ontwikkelen.

mijn uurtarief is €6,30

Neem contact op