De gastouders van Reuver stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders uit Reuver die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd, hebben kleinschalige kinderopvang en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Reuver, gastouder De Vlinderkes

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma, di, woe, do
email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Reuver Locatie: Bij gastouder thuis

Mijn naam is Jerney Meevissen en ben 34 jaar. Ben mama van 2 meiden. Senna 11 jaar en Yuna 4 jaar. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken en leuke dingen te doen.

We wonen in een huis die helemaal is ingericht voor de opvang. Daar kunnen de kinderen naar hartelust spelen bij gastouderopvang De Vlinderkes. We gaan ook regelmatig naar buiten in de tuin en naar een speeltuintje. Kom maar gauw eens langs om te kijken of deze gezellige opvang wat voor jou kindje is!

Neem contact op

Reuver, gastouder Hetly

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij evt. weekenden
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Reuver Locatie: Bij gastouder thuis

Deze ervaren gastouder is voormalig juffrouw van kinderen van 2 1/2 jaar tot volwassenen.

Ze heeft speelgoed voor alle leeftijden.

Er zijn verschillende speeltuinen in de buurt en een kinderboerderij.

Ze is erg actief met haar gastkinderen.

Tevens werkt ze met het VVE programma Aap! Aap! is een vrolijk vriendje dat zich op een speelse manier op de sociaal-emotionele, de motorische, de cognitieve en de zintuigelijke ontwikkelingen van kinderen richt. Het programma is goed in het dagprogramma in te passen. Zo kunnen er tijdens het eten, verschonen en buiten spelen al activiteiten worden gedaan. De eigen inbreng van kinderen is hierbij erg belangrijk.

Neem contact op