De gastouders van Roermond stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders uit Roermond die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd, hebben kleinschalige kinderopvang en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Kijk ook eens op de pagina van de gastouders van Herten omdat dit nabij Roermond is.

Terug naar gastouderaanbod

Roermond, gastouder Puck&Kiki

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma, di, woe, do
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Roermond Locatie: Bij gastouder

Beste ouders,

Ik ben Puck, een reeds afgestudeerd Pedagoog van 27 jaar. Sinds 2013 ben ik werkzaam als gastouder bij een gezin aan huis geweest. Nu vang ik kinderen op bij mij thuis. Voordat ik als gastouder aan de slag ben gegaan heb ik ervaring opgedaan op verschillende peuterspeelzalen, kindercentra en basisscholen. Ik vind het belangrijk om een toevoeging te zijn in de opvoeding, maar ook vind ik het leuk om allerlei activiteiten met de kinderen te doen. Zoals een spelletje spelen, dansen, lezen, naar de speeltuin gaan, boodschappen doen, fietsen, wandelen, bakken, puzzelen en zingen.

Ik bied het vroeg voorschoolse educatieprogramma  (VVE) Kiki: kansen in kinderen. Dit is een methode met verschillende thema’s en daar pas ik de activiteiten op aan. Ik vind het belangrijk dat kinderen dingen doen waar ze plezier aan beleven en hun wereld vergroten door nieuwe dingen te leren. Ik wil kinderen een leuke vertrouwde omgeving bieden, waar ze lekker kunnen spelen en zichzelf kunnen zijn! Voor de oudere kinderen heb ik een vast dagritme, omdat ik het belangrijk vindt dat ze structuur hebben. Zelf ben ik enthousiast, gemakkelijk in de omgang en consequent waar nodig. Werken met kinderen is waar mijn hart ligt.

Bent u nieuwsgierig, neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

Neem contact op

Roermond, gastouder Jori

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma, di, woe, do, vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Roermond Locatie: Bij gastouder

Bij mijn opvang, in Maasniel te Roermond, zijn alle voorzieningen getroffen om het de kinderen naar hun zin te maken.

Er is een afgesloten tuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. Binnen is er een gezellige ruimte met tal van leuk en educatief speelgoed.

Verder zijn er diverse speeltuinen in de buurt en gaan we natuurlijk ook lekker wandelen.

Omdat het voor de kinderen belangrijk is dat ze structuur hebben, houd ik een vast dagritme aan. Dit geldt uiteraard niet voor baby's die hun eigen ritme hebben. Mocht u andere wensen hebben dan kan van de normale dagstructuur afgeweken worden.

Doordat ik een geregistreerd gastouder ben en aangesloten bij een gastouderbureau, zijn de voordelen voor u gegarandeerd.

- Persoonlijke aandacht

- Veilige omgeving

- Flexibel

- Betalen per uur

- Recht op kinderopvangtoeslag.

Mijn speerpunten zijn:

* Professionele opvang

* De kinderen kunnen met elkaar spelen en samen ontdekken

* De opvang vindt plaats in een veilige, gezonde en een gecontroleerde woning

* Gezellige en vertrouwde opvang

* Ik ben flexibel, dat geeft u rust

kom gerust kijken in mijn opvang!

Groetjes Jori

Neem contact op

Roermond, gastouder Silvia

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Roermond Locatie: Bij gastouder thuis

Hallo, ik ben Silvia. Ik ben gehuwd en heb zelf drie kinderen die het huis uit zijn.

Ik ben altijd graag met kinderen bezig en sinds maart 2016 gecertificeerd gastouder.

Wat ik belangrijk vind is, dat kinderen zich op hun gemak voelen en dingen kunnen doen die ze leuk vinden en ga graag naar buiten.

Verder vind ik het belangrijk om kinderen respect bij te brengen voor mens, dier en natuur. Tevens werk ik met Aap!

We hebben een royale woning met veel ruimte om binnen en buiten te spelen.

Onze tuin is groot met een dierenwei, fruitboomgaard, moestuin en veel ruimte om te kunnen spelen.

Kom gerust eens langs voor een kijkje te nemen.

Neem contact op

Roermond, gastouder Roermond

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Roermond Locatie: Bij gastouder

Ik ben eigenlijk altijd graag met kinderen bezig geweest en voor mij was het een logische stap om gastouder te worden. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en het past gewoon bij mij. Uiteraard ben ik in het bezit van de benodigde diploma’s en sta ik bij de gemeente Roermond geregistreerd als gastouder.

In een kennismakingsgesprek kunt u met uw kindje langskomen om te kijken of het klikt en hoe de opvang in zijn werk gaat. Wat ik persoonlijk belangrijk vindt, is de aanpak van de ouders. Wat vinden de ouders belangrijk. Dit wil ik graag weten, zodat we samen op een lijn zitten. Zo is het voor het kindje niet verwarrend. Denk hier bijvoorbeeld aan het slaappatroon.

Bij iedere leeftijd hoort natuurlijk weer een nieuwe uitdaging. Daarbij kijk ik waar het kindje aan toe is en wat hij of zij leuk vindt. Tussen de vele spelletjes, puzzels, boekjes en speelgoed zit altijd wel iets leuks. Het belangrijkste blijft dat ze zich op hun gemak voelen en dat je zo een thuissituatie creëert.

Wandelen doe ik heel graag. Ik ben in bezit van een tandemwagen, die ik kan uitbreiden tot 3 zitplaatsen. Vlakbij is een grote vijver waar we geregeld de eendjes gaan voeren en er zijn diverse speeltuintjes in de buurt. In de zomer ga ik ook vaak picknicken met de kinderen in een besloten binnentuin.

Het huis waar ik in woon, heeft een serre die helemaal ingericht is voor de kinderen. Daar kunnen de kinderen spelen, maar ze spelen ook vaak gewoon in de huiskamer. Net zoals de kinderen thuis ook gewend zijn. Ik heb een klein tuintje, die volledig ommuurd is, waar de kinderen ook kunnen spelen. Hier heb ik een zandbaktafel en loopautootjes waar ze zich mee kunnen amuseren. In de zomer zet ik, als het warm genoeg is, een klein badje op en dan kunnen ze daar lekker spetteren en knoeien met water.

Wat slapen betreft, hierbij streef ik ernaar dat ieder kindje zijn eigen bedje heeft. De kinderen slapen niet met meerdere kinderen op een kamer, maar hebben een eigen kamertje, zodat ze rustig kunnen slapen. Ook hierbij probeer ik de thuissituatie na te bootsen.

Neem contact op