De gastouders van Susteren stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Susteren, 't Jubeltje

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Susteren Locatie: Bij gastouder thuis

Hallo allemaal,

Ik ben Kim en ik ben 28 jaar. Samen met mijn vriend woon ik in Susteren. We hebben een kindje van 1 jaar en heb ik een hondje (Suus) en een kat (Boris). Ik ben in het bezit van een SPW 4 diploma.

Waarom wil ik graag als gastouder aan de slag?

Ik heb altijd al graag met kinderen gewerkt tijdens stages maar ook tijdens het oppassen. Ik vind het fijn dat ik als gastouder kleinschalige kinderopvang kan bieden in een huiselijke sfeer. Een plekje maken waar kinderen met plezier naar toe komen als papa en mama aan het werk zijn.

Ik vind het belangrijk dat kinderen mogen en kunnen zijn wie ze zijn en dat ze zich veilig voelen. Kinderen stimuleren, met ze kletsen, ze zelf laten ontdekken en spelenderwijs leren zijn dingen waar ik  onder andere aandacht aan ga besteden.

Voor de schoolgaande kinderen: een plek waar ze na school kunnen bijkomen, kunnen vertellen over de dag en samen kunnen spelen met andere kinderen of misschien alleen een boekje lezen.

Voor de niet schoolgaande kinderen een plek waar het veilig en gezellig is. Ze kunnen knutselen, zingen, spelen en ook spelenderwijs leren. Ook werk ik met het VVE programma Aap! Aap! is een vrolijk vriendje dat zich op een speelse manier op alle ontwikkelingsgebieden richt. Meer lezen.

Ook vind ik overleg en terugkoppeling naar de ouders erg belangrijk. Door goede communicatie en gezamenlijke afspraken kan ik de optimale opvang bieden voor het kind.

Lieve kindjes..

Samen lachen, samen zingen en ook opruimen hoort erbij.

Eten, knutselen, tellen, bakken en rennen dat kan allemaal hier bij mij.

Ben je eens boos of heb je een pijn aan een been, ook daar komen wij samen doorheen.

Dus laat papa en mama snel mailen zodat ook jij bij mij kunt komen spelen!

Heeft u interesse of nog vragen, neem dan gerust contact op.

Groetjes Kim

Neem contact op