De gastouders van Susteren stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders uit Susteren die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd, hebben kleinschalige kinderopvang en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Susteren, gastouder Susteren

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma t/m vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Susteren Locatie: Bij gastouder thuis

Mijn naam is Shirley Schmitz geboren op 15 mei 1986 te Eindhoven. Sinds 3 jaar woon ik samen met mijn partner Marcel in Susteren. Op 7 september 2013 zijn we trotse ouders geworden van ons dochtertje Skye.

Door de geboorte van onze dochter besefte ik dat het tijd was om iets anders te gaan doen. Na het behalen van de benodigde diploma’s ben ik sinds 16 december 2015 een geregistreerde gastouder en kunt u mij vinden in het LRKP-register.

Als gastouder wil ik een plek creëren waar kinderen zich veilig en thuis voelen. Door veel tijd en persoonlijke aandacht aan de kinderen te geven, kunnen  zij zich optimaal ontwikkelen.

Op de opvanglocatie zijn ook huisdieren aanwezig. Respect voor dieren staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Uw kind zal dagelijks onder toezicht met onze huisdieren in aanraking komen.

Ik werk ook met een duidelijke dagindeling, waarin vrij spel mogelijk is. Ook werk ik met een VVE programma waarvoor ik zorg dat op een speelse en thematische manier alle ontwikkelingsgebieden worden geactiveerd.

Openingsdagen en tijden;

Maandag:  07:00 – 19:00
Dinsdag: 07:00 – 19:00
Woensdag: 07:00 – 18:30
Donderdag: 07:00 – 19:00
Vrijdag:  07:00 – 18:00

Het uurtarief voor 2019 is €5,60 per uur.

Het uurtarief is exclusief; 

* Flesvoeding
* Dieetvoeding

Kosten van de opvang zijn; 

* Ontbijt (boterham, beleg, havermoutpap, muesli)
* Fruit en groente
* Tussendoortjes (lange vinger, soepstengel, plakje kaas of worst)
* Drinken
* Luiers
* Knutselmaterialen

Mochten er uitstapjes worden gehouden dan zal dit altijd in overleg zijn met U als vraagouder. De bijkomende kosten hiervan worden dan ook met u besproken.

Neem contact op