De gastouders van Thorn stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Thorn, kinderopvang Nemo

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Thorn Locatie: Bij gastouder thuis

Kinderopvang Nemo is kleinschalige kinderopvang bij een gastoudergezin. Uw kind wordt opgevangen door Amy Wilbrink. Moeder van een dochter (okt. 2013) en afgestudeerd als onderwijsassistent.

Bij Kinderopvang Nemo staat het kind voorop. Er is grote aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Er zal spelenderwijs aan de ontwikkeling van uw kind worden gewerkt, bijvoorbeeld door voor te lezen of samen te lezen, puzzelen, bouwen met blokken of gewoon lekker buiten te spelen. Dit alles in een fijne huiselijke sfeer.  Er is een grote tuin met trampoline, glijbaan en er komt nog een zandbak.

Amy vindt het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Omdat er niet meer dan 6 kinderen tegelijk opgevangen worden, krijgt ieder kind ruimschoots de aandacht die het verdiend!

Door middel van het Vroeg Voorschoolse Educatie programma Kiki worden kinderen o.a. gestimuleerd in hun ontwikkeling en worden ze voorbereid op de basisschool. Samen met beer Kiki leren ze hun omgeving te verkennen en ontdekken en beleven ze verschillende leuke avonturen.

Opvangdagen gaan in overleg en kan zowel flexibel als vast van maandag t/m donderdag.

Neem contact op