De gastouders van Weert stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders uit Weert die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd, hebben kleinschalige kinderopvang en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Weert, gastouder bij Esther

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Weert Locatie: Bij gastouder thuis

Bij Esther (1968) kinderopvang aan huis. Deze gastouder is moeder van 3 kinderen ( Esmee 96, Jesse 2000, Justus 2003).

Kom gerust kennismaken en ervaar of er een klik is waar gezamenlijke zorg voor je kind uit ontstaat.

Ze heeft 20 jaar ervaring in de kinderopvang. Ze vindt het belangrijk dat kinderen hun eigenheid, ontwikkeling, talenten en wensen volgen.

Kinderen en ouders kunnen zich hier thuis en welkom voelen. Het huis is ingericht op baby’s en peuters. Veel zorg is besteedt aan een rustige slaapruimte op de beneden verdieping, hiermee is rekening gehouden met rust en veiligheid.

Ontwikkelen, spelen, eten, slapen alles om een kind tot optimale groei  op alle gebied te stimuleren. In de tuin groente en fruit zien groeien en ervaren om dit te eten. Wandelen naar het bos dicht in de buurt. Ook is de stad op loopafstand.

Verder is het belangrijk om te vermelden dat ze iedere dag van alle kinderen in een schriftje schrijft. De dagindeling, wat hebben ze gedaan, wat was er zo leuk vandaag, eten, slapen en specifieke zorgmomenten.

De gastouder zou zichzelf omschrijven als: Beschaafd, lief, netjes, creatief, humorvol, positief, ochtendmens en betrouwbaar!

Neem contact op