De gastouders van Weert stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Weert, bij Esther

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Weert Locatie: Bij gastouder thuis

Bij Esther (1968) kinderopvang aan huis. Deze gastouder is moeder van 3 kinderen ( Esmee 96, Jesse 2000, Justus 2003).

Kom gerust kennismaken en ervaar of er een klik is waar gezamenlijke zorg voor je kind uit ontstaat.

Ze heeft 20 jaar ervaring in de kinderopvang. Ze vindt het belangrijk dat kinderen hun eigenheid, ontwikkeling, talenten en wensen volgen.

Kinderen en ouders kunnen zich hier thuis en welkom voelen. Het huis is ingericht op baby’s en peuters. Veel zorg is besteedt aan een rustige slaapruimte op de beneden verdieping, hiermee is rekening gehouden met rust en veiligheid.

Ontwikkelen, spelen, eten, slapen alles om een kind tot optimale groei  op alle gebied te stimuleren. In de tuin groente en fruit zien groeien en ervaren om dit te eten. Wandelen naar het bos dicht in de buurt. Ook is de stad op loopafstand.

Verder is het belangrijk om te vermelden dat ze iedere dag van alle kinderen in een schriftje schrijft. De dagindeling, wat hebben ze gedaan, wat was er zo leuk vandaag, eten, slapen en specifieke zorgmomenten.

De gastouder zou zichzelf omschrijven als: Beschaafd, lief, netjes, creatief, humorvol, positief, ochtendmens en betrouwbaar!

Neem contact op

Weert, Noor(tje)

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di woe do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Weert, Moesel Locatie: Bij gastouder thuis

Kleinschalige Kinderopvang Noor - tje

Hallo Allemaal,

Ik ben een moeder van twee volwassen kinderen, een zoon Romano (24 jaar) en een dochter Romaisa (19 jaar). Toen mijn kinderen nog klein waren heb ik me altijd ingezet als vrijwilligster op de peuterspeelzaal en op de school van mijn kinderen. Ook in de wijk waar we allerlei activiteiten organiseerde was ik altijd van de partij! In 2010 heb ik een opleiding gevolgd spw-3 (kinderopvang). Tevens ben ik al 16 jaar overblijfmoeder op de oude school van mijn kinderen.

Nu mijn passie (omgaan met kinderen) zo groot is, heb ik besloten om als gastouder te starten. Sinds september 2015 ben ik begonnen met het opvangen van kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar. Mijn woonkamer heb ik voor de helft opgegeven om met mijn passie bezig te zijn, dit heb ik er graag voor over…

Kinderen brengen NOOR (Arabisch voor het licht van God) in huis, vandaar de naam Noor(tje)… Om kinderen wat te kunnen leren (VVE peuterprogramma) geeft mij voldoening, voor mij zijn kinderen de leukste wezentjes die er bestaan…

Mocht je een leuke zeer geduldige en ervaren gastouder nodig hebben, aarzel niet en kom langs voor een kennismaking

Met vriendelijke groet,
Silvia

Neem contact op