De gastouders van Wessem stellen zich aan u voor

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gastouders die beschikbaar zijn voor één of meerdere dagen. Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Terug naar gastouderaanbod

Wessem

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma t/m vrij ook flexibelle opvang
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Wessem Locatie: Bij gastouder thuis

Hallo, ik ben Esther Palmen. Ik ben moeder van 4 ontzettend lieve kindjes. Naast de zorg voor mijn eigen kindjes, ben ik 8 jaar geleden ook begonnen met het opvangen van kindjes als gastouder en ik doe dit nog steeds met veel plezier.

Omdat ieder kind een warme plek verdient waar het lekker zichzelf mag zijn en zich optimaal kan ontwikkelen.

De belevingswereld van kinderen staat centraal bij mij. Het is geen groep die ik begeleid, maar elk kind apart. Elk kind is anders en daarom kijk ik voor elk kind afzonderlijk naar zijn ontwikkelingsfase, interesse en tempo. Activiteiten die we ondernemen zijn hierop afgestemd. Kinderen krijgen de ruimte om op ontdekkingstocht te gaan en zich te ontwikkelen. Of het nu gaat om binnen lekker te knutselen, een spelletje te spelen of samen te dansen, of buiten te ravotten in een speeltuin, lekker wandelen in het bos of samen een ijsje te gaan eten in de zomer. het kan allemaal!

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de kinderen zich hier veilig en geborgen voelen. Dat probeer ik te realiseren met het scheppen van een huiselijk sfeer. Maar ook door een vaste structuur aan te houden gedurende de dag.

Neem contact op