Jouw consulent

Je hebt bij Gastouderland altijd een vast contactpersoon. Zij is jouw aanspreekpunt. Je kunt rekenen op korte lijnen en persoonlijk contact met iemand die in jouw regio werkzaam is. Nadat je jezelf hebt aangemeld bij Gastouderland neemt jouw consulent contact met je op en zal je vragen om een intakeformulier in te vullen waarop je jouw gegevens en wensen kenbaar kunt maken. Tijdens dit gesprek wordt tevens de werkwijze met je doorgenomen en is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Jouw gegevens worden opgenomen in een database.

Ben je al geregistreerd? Dan gaat jouw consulent vervolgens voor jou op zoek naar geschikte vraagouders. Vervolgens brengt zij je in contact met de vraagouder. Bij dit kennismakingsgesprek is jouw consulent aanwezig. Mocht er een match zijn dan zorgt zij ervoor dat alle bijkomende zaken goed geregeld worden.

Ben je nog niet geregistreerd? Dan ga je samen met jouw consulent bekijken wat de te volgen stappen zijn

Consulent van Gastouderland Midden-Limburg

Mijn naam is Yvonne Greijmans. Sinds 2008 werk ik met veel plezier als consulent bij Gastouderland regio Midden-Limburg. Sinds die tijd heb ik vele vraag- en gastouders met succes aan elkaar gekoppeld. Ik ben 42 jaar en heb twee kinderen van 13 en 16 jaar. Toen ik nog werkte als groepsleidster bij verstandelijk gehandicapten zijn mijn eigen kinderen ook altijd met veel plezier naar een gastouder toe gegaan. Ook heb ik een aantal jaar zelf als gastouder gewerkt. Ik heb dus een zeer grote affiniteit met de gastouderopvang. Goede begeleiding en zeer regelmatig contact met ouders en gastouders vind ik erg belangrijk. Ik hecht ook veel waarde aan goed bereikbaar zijn. Verder organiseer ik regelmatig thema-bijeenkomsten waar (gast)ouders inspiratie kunnen opdoen, hun pedagogische kennis kunnen verrijken en andere (gast)ouders kunnen ontmoeten.

Ik sta voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en zal mijn uiterste best doen om uw wensen zo goed mogelijk in te vullen. Bent u op zoek naar een gastouder in regio midden-limburg voor uw kinderen? Bent u gastouder en bent u op zoek naar een of meerdere kindjes? Vul dan het contactformulier in!

Ik kijk uit naar uw bericht!