14 juni 2019

kinder EHBO

pleister.jpg

Om uw certificaat EHBO geldig te laten houden nodig ik u graag uit voor een herhaling Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis. Waarbij Oranje Kruis toetsing en certificering plaats zal vinden, waardoor het EHBO certificaat weer in orde is. Het Oranje Kruis certificaat is 2 jaar geldig, maar om de theorie en praktijk goed fris te houden is het aan te raden elk jaar een herhaling te volgen.

Als ouder nodig ik u ook graag uit voor een (herhaling) Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis. Hier kunt u een certificaat voor krijgen, maar dit is geen verplichting. Hierdoor leert u zelf ook wat u moet doen! Want een ongelukje zit in een klein hoekje.

Voor consumpties wordt gezorgd.

Datum:       03-10-2019

Tijdstip:      18:30 tot 22:30 uur

Kosten:      €55,00 (incl. certificaat) (factuur volgt nadien)

Locatie:       Kroonstraat 8

                  6019 AS Wessem

Wilt u zich opgeven voor deze herhaling, dan kunt u dit laten weten via onderstaand email adres. Gelieve voor 19 augustus. Indien u ervoor kiest om elders het certificaat te verlengen, ontvang ik graag een kopie hiervan. Alvast bedankt.

Ik hoop u hiermee voor dit moment voldoende geïnformeerd te hebben en zal u graag ontmoeten tijdens de genoemde bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Greijmans

Gastouderland Midden-Limburg

middenlimburg@gastouderland.nl

Telefoon: 06-15492323