16 februari 2021

kinder EHBO

ehbo-voor-kinderen.png

Om uw certificaat EHBO geldig te laten houden nodig ik u graag uit voor een herhaling Eerste Hulp aan Kinderen. Waarbij toetsing en certificering plaats zal vinden, waardoor het EHBO certificaat weer in orde is. Het certificaat is 2 jaar geldig, maar om de theorie en praktijk goed fris te houden is het aan te raden elk jaar een herhaling te volgen.

Als ouder nodig ik u ook graag uit voor een cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Hierdoor leert u zelf ook wat u moet doen! Want een ongelukje zit in een klein hoekje. Jullie krijgen voor de cursusavond een e-learning waardoor je een volledige EHBO hebt afgerond.

Voor consumpties wordt gezorgd.

Datum:       25-03-2021

Tijdstip:      18:30 tot 22:30 uur

Kosten:      €70,00 voor herhaling (incl. certificaat) (factuur via Pascal EHBO)

                  €95,00 voor basis cursus (incl. e-learning) (incl. certificaat)

Locatie:      De Vlonder, Florasingel 38, 6043 WD Roermond

Wilt u zich opgeven voor deze (herhaling) EHBO, dan kunt u dit laten weten via onderstaand email adres. Graag voor 15-03-2021. Voor de basis cursus krijg je van te voren de onlinemodule. Indien u ervoor kiest om elders het certificaat te verlengen, ontvang ik graag een kopie hiervan. Alvast bedankt.

Ik hoop u hiermee voor dit moment voldoende geïnformeerd te hebben en zal u graag ontmoeten tijdens de genoemde bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Greijmans

Gastouderland Midden-Limburg

Mail: middenlimburg@gastouderland.nl

Telefoon: 06-15492323