Nanny, Herten

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma, di, do
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 7,5 en 1,5 jaar
Plaats: Herten Locatie: Bij (gast)ouder thuis

Gastouder (aan huis) gezocht voor gezin in Herten

Voor gezin in Herten zoeken wij een lieve, zorgzame gastouder voor de opvang van twee kinderen van 1,5 en 7,5 jaar bij het gezin thuis of bij de gastouder thuis. Of een combinatie van 2 gastouders. De oudste dient ook naar de basisschool de Stapsteen gebracht en gehaald te worden.

Opvangtijden zijn:
ze zoeken voor 1 tot 3 dagen per week opvang. Het liefst iemand die maandag, dinsdag en/of donderdag kan opvangen. Maar de ouders werken onregelmatig, dus flexibelle opvang is ook mogelijk. Maar als je graag vaste dagen wilt, dat is dit ook mogelijk.

Startdatum in overleg

Functie-eisen: 

  • Een diploma dat kwalificeert voor de kinderopvang (minimaal niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn, Pedagogisch Werk, Onderwijsassistent etc).
  • Certificaat EHBO aan Kinderen (snel en makkelijk via Gastouderland te behalen)
  • Verklaring Omtrent het Gedrag (kan ik voor je aanvragen)
  • Beschikbaar zijn op bovenstaande tijden

Spreekt deze vacature jou aan? Dan komt Gastouderland Midden-Limburg graag met jou in contact. Bel of app ons 06-15492323 of stuur een e-mail naar middenlimburg@gastouderland.nl.

Neem contact op

Nanny, Roermond

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: za
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 8, 6 en 0 jaar
Plaats: Roermond Locatie: Bij ouder thuis

Dit gezin zoekt per direct opvang voor om de zaterdag. Het kan wel eens een keer vaker zijn of twee zaterdagen achter elkaar zijn van 7:30 uur tot 14:00 uur.

Neem contact op

Gastouder, Maasbracht

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: woe vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 6 en 4 jaar
Plaats: Maasbracht Locatie: Bij (gast)ouder thuis

Dit gezin zoekt met spoed vanaf half januari/begin februari zeker voor de woensdag middag en de vrijdagmiddag buitenschoolse opvang voor een kindje van 6 en 4 jaar. Hun voorkeur gaat uit naar maandag t/m vrijdag BSO. De kinderen gaan naar 't Breerke naar school. Ze staan er zowel voor open om de kinderen naar een gastouder toe te brengen als bij hun in huis. Dus alles is mogelijk!

Neem contact op