De vraagouders van Midden Limburg stellen zich aan u voor:

Op deze pagina vindt u het overzicht van vraagouders die opvang zoeken voor hun kind(eren).

Bent u (nog geen) gastouder, bent u geïnteresseerd in één van de opvangvragen en wilt u meer informatie over de wensen van de vraagouder? Neem dan via de roze button contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook bellen of mailen.

Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op via de roze button contact of bel! Wij hebben diverse gastouders in ons bestand die een plekje vrij hebben. Kijk ook op de pagina gastouder aanbod. Lukt het niet om meteen een koppeling te maken, dan plaatsen wij gratis een oproep voor u. Wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte gastouder.

Meer informatie over Gastouderland kunt u vinden op de website: www.gastouderland.nl

Nanny, Echt

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma di
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 5, 3 en 0 jaar
Plaats: Maasbracht Locatie: Bij ouder thuis

Dit gezin zoekt een gastouder bij hun aan huis voor de maandagochtend en dinsdag. Ze hebben opvang nodig op maandag van 7:00 - 13:00 uur en op dinsdag van 7:00 - 18:00 uur. Ze zijn op zoek naar een geduldige, creatieve en lieve gastouder die van aanpakken houdt. De kinderen worden met een bakfiets naar school gebracht en gehaald.  Heb je interesse? dan neem snel contact op!

Neem contact op

Nanny, Linne

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: di woe do vrij
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 6, 4, 2 en 0 jaar
Plaats: Linne Locatie: Bij ouder thuis

Dit gezin zoekt per augustus een gastouder bij hun aan huis voor de dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 - 17:30 uur en op vrijdag van 9:00 - 14:00 uur. Er zijn mogelijkheden voor minder uren als dat de voorkeur heeft. Ze zijn op zoek naar een lieve en betrouwbare gastouder die de oudste kinderen ook kan ophalen van school. Heb je interesse? dan neem snel contact op!

Neem contact op

Nanny, Maasbracht

Telefoon: 06-15492323 Beschikbaar: ma do
Email: y.greijmans@gastouderland.nl Opvangkinderen: 11, 8, 4 en 1 jaar
Plaats: Maasbracht Locatie: Bij ouder thuis

Dit gezin zoekt met spoed een gastouder bij hun aan huis voor de maandag en donderdag. Ze hebben opvang nodig voor één week van 13:30 tot 18:00 uur en de andere week van 8:15 tot 15/16:00 uur. Er zijn mogelijkheden met uitbreiding van de uren. Ze zijn op zoek naar een lieve en betrouwbare gastouder die de oudste kinderen ook kan ophalen van school. De school is op loopafstand.  Heb je interesse? dan neem snel contact op!

Neem contact op