Nieuws

(Herhaling) EHBO

Yvonne Greijmans
Yvonne Greijmans
13 juni 2022

Om uw certificaat EHBO geldig te laten houden nodig ik u graag uit voor een herhaling Eerste Hulp aan Kinderen. Waarbij toetsing en certificering plaats zal vinden, waardoor het EHBO certificaat weer in orde is. Het certificaat is 2 jaar geldig, maar om de theorie en praktijk goed fris te houden is het aan te raden elk jaar een herhaling te volgen.

Ook ouders nodig ik graag uit voor een cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Hierdoor leert u zelf ook wat u moet doen! Want een ongelukje zit in een klein hoekje. Jullie krijgen voor de cursusavond een e-learning waardoor je een volledige EHBO hebt afgerond.

Voor consumpties wordt gezorgd.

Datum:       03-09-2022

Tijdstip:      13:00 – 17:00 uur

Kosten:      €70,00 voor herhaling (incl. certificaat) (factuur via Pascal EHBO)

                    €95,00 voor basis cursus (incl. e-learning) (incl. certificaat)

Locatie:      Wijkaccommodatie "De Vlonder", Florasingel 38, 6043 WD, Roermond

Wilt u zich opgeven voor deze (herhaling) EHBO, dan kunt u dit laten weten via onderstaand email adres. Graag voor 01-08-2022. Voor de basis cursus krijg je van te voren de onlinemodule. Indien u ervoor kiest om elders het certificaat te verlengen, ontvang ik graag een kopie hiervan. Alvast bedankt.

Ik hoop u hiermee voor dit moment voldoende geïnformeerd te hebben en zal u graag ontmoeten tijdens de genoemde bijeenkomst

Met vriendelijke groet,

Yvonne Greijmans

Gastouderland Midden-Limburg

Mail: middenlimburg@gastouderland.nl

Telefoon: 06-15492323

Sharing is caring: