Nieuws

Gastouders gezocht!

Yvonne Greijmans
Yvonne Greijmans
7 juli 2023

Er zijn weer vraagouders die op zoek zijn naar een gastouder. Scroll naar beneden om te zien welke aanvragen er zijn en neem snel contact op!

Gastouder gezocht voor gezin in Roermond

Voor een gezin in Roermond zoeken we een gastouder die bij de ouder aan huis wilt komen. Het gezin heeft 3 kinderen van 8, 7 en 3 jaar.

Opvangtijden zijn:

Maandag en donderdag van 15:00 tot 17:00/18:00 uur en om de zaterdag van ongeveer 6 uur per dag. Er kon worden geschoven met de dagen en eventueel meer uren kunnen erbij als dit gewenst is.

Gastouder gezocht voor gezin in Herten

Voor een gezin in Herten zoeken we een gastouder die bij de ouder aan huis wilt komen. Het gezin heeft 2 kinderen van 0 en bijna 2 jaar.

Opvangtijden zijn:

Ze zoeken opvang voor 1 dag in het weekend op de zaterdag of zondag.

Startdatum: z.s.m.

Spreekt deze vacature jou aan? Dan komt Gastouderland Midden-Limburg graag met jou in contact of bel/app ons 06-15492323 of stuur een e-mail naar middenlimburg@gastouderland.nl en we nemen z.s.m. contact op met jou!

Gastouder gezocht voor gezin in Herten

We zoeken voor een gezin met drie kinderen van 6, 6 en 10 jaar een gastouder aan huis voor één middag in de week. Ze gaan nu drie middagen per week naar de BSO en willen meer kunnen afspreken met vriendjes.

Opvangtijden zijn:

De tijden zijn van 14:00 tot 18:00 uur. De voorkeur gaat naar de dinsdag, maar ook maandag of donderdag behoort tot de mogelijkheden.

Startdatum: z.s.m.

Spreekt deze vacature jou aan? Dan komt Gastouderland Midden-Limburg graag met jou in contact of bel/app ons 06-15492323 of stuur een e-mail naar middenlimburg@gastouderland.nl en we nemen z.s.m. contact op met jou!

Functie-eisen voor alle vacatures: 

  • Een diploma dat kwalificeert voor de kinderopvang (minimaal niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn, Pedagogisch Werk, Onderwijsassistent etc). Heb je wel ervaring, maar nog geen diploma? informeer dan naar de mogelijkheden!
  • Certificaat EHBO aan Kinderen (snel en makkelijk via Gastouderland te behalen)
  • Verklaring Omtrent het Gedrag (kan ik voor je aanvragen)
  • Beschikbaar zijn op bovenstaande tijden

Sharing is caring: