Nieuws

Gastouders met plek!

Yvonne Greijmans
Yvonne Greijmans
7 juli 2023

Er zijn weer gastouders die plek hebben. Scroll naar beneden om te zien wie er plek heeft en neem snel contact op!

Deze gastouders zijn sinds kort weer beschikbaar! Klik op hun naam om bij het profiel te komen van de gastouder. Zoekt u nog een leuk plekje voor de kinderen om te spelen, dan maak snel een afspraak voor een kennismaking! Vul het contactformulier in of bel: 06-15492323

Gastouder Esther uit Weert heeft 20 jaar ervaring in de kinderopvang. Ze vindt het belangrijk dat kinderen hun eigenheid, ontwikkeling, talenten en wensen volgen.

Ze heeft plek op de maandag t/m donderdag

Gastouder Miranda uit Herten werkt vanuit de gedachte hoofd, handen, hart mag ieder kind, kind zijn en op zijn/haar eigen tempo de wereld verkennen.

Ze heeft plek op de vrijdag vanaf januari

Gastouder Conny uit Herten heeft een aparte ruimte aan huis, geen huisdieren en genoeg ruimte om veilig buiten te spelen. Gelegen aan een rustige straat in de buurt van diverse speeltuintjes, natuurgebied en een prachtig uitzicht, is dit een uitstekend plaats voor een kleinschalige BSO voor kinderen die op de Stapsteen zitten.

Ze heeft nog plek op de maandag t/m donderdag.

Gastouder Lisanne uit Beegden is een gastouder waarbij uw kind zich thuis voelt en zich kan en mag ontwikkelen in zijn of haar tempo, uw kind hierbij stimuleert en volgt.

Ze heeft plek op de woensdag en donderdag

Gastouder Manuela uit Haler heeft een huiselijke opvang bij haar thuis in een rustige en kindvriendelijke omgeving.

Ze heeft plek op de maandag t/m donderdag.

Gastouder Romy uit Horn is altijd graag met kinderen bezig geweest en het was een logische stap om gastouder te worden. Ze vindt het ontzettend leuk om te doen en het past heel goed bij haar.

Ze heeft plek op de maandag (alleen 1+), dinsdag, donderdag en vrijdag. Vanaf april '24 op de woensdag.

Gastouder Els uit Heel houdt veel van kinderen en is graag creatief met ze bezig. Ze vindt het ook heel belangrijk om van de buitenlucht en de natuur te genieten. De omgeving is daar bij uitstek een ideale plek voor met een kinderboerderij, speeltuin, belevingsbos en heerlijk wandelgebied op loopafstand.

Ze heeft plek op de dinsdag en woensdag vanaf jan., de vrijdag per half maart '24 en dinsdag per april '24. Tijdelijk tot mei '24 op de donderdag.

Gastouder Madeleine uit Heel zorgt ervoor dat de kinderen zich welkom en veilig voelen waardoor ze zich het beste kunnen ontwikkelen en ze stimuleert ze samen met de ouders om zich te ontwikkelen tot kleuters met zelfvertrouwen!

Ze heeft plek op de vrijdag voor een 2 of 3 jarige.

Gastouder Christy uit Heel heeft een aparte opvangruimte die meteen uitkomt op een royale tuin met veel speelruimte, moestuin en kippetjes. Bij gastouder Lapsi kan uw kind zich op zijn/haar eigen tempo ontwikkelen en samen spelen met zijn/haar nieuwe vriendjes of vriendinnetjes.

Ze heeft nog plek op de maandag vanaf mei.

Gastouder Hetly uit Reuver is voormalig juffrouw van kinderen van 2 1/2 jaar tot volwassenen. Tevens al jaren ervaring als gastouder. Ze heeft speelgoed voor alle leeftijden en er zijn verschillende speeltuinen in de buurt en een kinderboerderij. Ze is erg actief met haar gastkinderen.

Ze heeft plek op de dinsdag, woensdag en donderdag.

Gastouder Elisa uit Swalmen vindt het belangrijk in de opvang om een gezellige en huiselijke sfeer te hebben, maar die ook leerzaam is voor de eigen leeftijdsontwikkelingen en waarin de kinderen ook genieten van elkaars gezelschap.

Ze heeft plek op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Gastouder Kim uit Roggel vind lekker veel buiten zijn en samen leren spelen erg belangrijk. Ze heeft een grote tuin waar de kinderen vol hartenlust kunnen spelen.

Ze heeft vanaf november plek op de woensdagochtend en donderdag.

Bij Gastouder Wendy uit Swalmen kunt u uw kinderen met een gerust hart achterlaten. Ze zullen in een leuke en veilige omgeving met veel speelruimte, zowel binnen als buiten, opgevangen worden

Ze heeft plek op de dinsdag en vrijdag.

Gastouder Wendy uit Haelen zorgt ervoor dat de kinderen veel persoonlijke aandacht, zorg en liefde krijgen. Ieder kind is uniek, daarom moet ieder kind zichzelf kunnen zijn en zich ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo

Ze heeft plek op maandag, woensdag en donderdag vanaf januari

Gastouder Marian uit Echt vind het belangrijk dat ouders hun kinderen hier met een goed gevoel kunnen achterlaten. Mijn doel is om de kinderen enthousiast te maken en te zorgen dat ze veel plezier hebben tijdens hun tijd in de opvang.

Ze heeft nog plek op de donderdag vanaf maart, maandag t/m donderdag vanaf juli.

Gastouder Daniëlle uit Echt vindt het belangrijk dat ouders hun kinderen met een goed gevoel kunnen achterlaten. Haar doel is om de kinderen enthousiast te maken en te zorgen dat ze veel plezier hebben tijdens hun tijd in de opvang.

Ze heeft plek vanaf december op de maandag, dinsdag en donderdag.

Gastouder Shirley uit Susteren wil als gastouder een plek creëren waar kinderen zich veilig en thuis voelen. Door veel tijd en persoonlijke aandacht aan de kinderen te geven, kunnen zij zich optimaal ontwikkelen.

Ze heeft plek vanaf maart 2024.

Gastouder Helene uit Buchten vindt het belangrijk dat een kind zich hier prettig voelt en graag komt. Daarom werk ik met een kleine groep.

Ze heeft plek vanaf half mei op de dinsdag. Vanaf okt./nov. heeft ze plek op de maandag, donderdag en vrijdag.

Gastouder Jori uit Roermond heeft een afgesloten tuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. Binnen is er een gezellige ruimte met tal van leuk en educatief speelgoed.

Ze heeft plek op de dinsdag en donderdag vanaf april.

Gastouder Puck uit Roermond vindt het belangrijk om een toevoeging te zijn in de opvoeding, maar ook vindt ze het leuk om allerlei activiteiten met de kinderen te doen. Zoals een spelletje spelen, dansen, lezen, naar de speeltuin gaan, boodschappen doen, fietsen, wandelen, bakken, puzzelen en zingen.

Ze heeft plek op de maandag onder voorbehoud, vanaf maart op de dinsdag en donderdag.

Gastouder Sanne uit Maasbracht is creatief aangelegd, lief en ontzettend geduldig. Het is haar om ervoor te zorgen dat kinderen ongedwongen kunnen groeien in hun eigen persoon in een veilige, gezellige, huiselijke omgeving.

Ze heeft o.v.b. op de donderdag plek en vanaf maart plek op de maandag.

Sharing is caring: