Nieuws

Gastouders met plek!

Yvonne Greijmans
Yvonne Greijmans
28 april 2022

Er zijn weer gastouders die plek hebben. Scroll naar beneden om te zien wie er plek heeft en neem snel contact op!

Deze gastouders zijn sinds kort weer beschikbaar! Klik op hun naam om bij het profiel te komen van de gastouder. Zoekt u nog een leuk plekje voor de kinderen om te spelen, dan maak snel een afspraak voor een kennismaking! Vul het contactformulier in of bel: 06-15492323

Gastouder Beegden start in september als gastouder. Ze heeft eigen kinderen, op het KDV gewerkt en in het onderwijs. Ze heeft altijd met kinderen gewerkt en vindt het heerlijk om hun ontwikkeling te volgen en te stimuleren. Haar huis heeft een souterrain, welke geheel gerenoveerd gaat worden als opvangruimte. Meld je alvast aan, zodat je plekje gereserveerd kan worden.

Ze heeft plek van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Gastouder Monique en Daisy uit Roggel heeft als uitgangspunt om zo veel mogelijk op de boerderij buiten te spelen en ravotten. Heerlijk spelen in de modderkeuken, de zandbak, samen de plantjes verzorgen in de moestuin en de dieren voeren. Daarnaast wordt er ook lekker binnen gespeeld, geknutseld en zullen we af en toe wat koken en bakken.

Ze heeft plek op de maandag, dinsdag(tot januari 2023 plek), donderdag en vrijdag.

Gastouder Wendy uit Haelen zorgt ervoor dat de kinderen veel persoonlijke aandacht, zorg en liefde krijgen. Ieder kind is uniek, daarom moet ieder kind zichzelf kunnen zijn en zich ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo

Ze heeft plek op maandag t/m donderdag

Gastouder Esther uit Weert zorgt ervoor dat kinderen en ouders kunnen zich thuis en welkom voelen.

Ze heeft nog plek op de maandag, dinsdag en donderdag.

Gastouder Madeleine uit Heel zorgt dat de kinderen zich welkom voelen en stimuleert ze samen met de ouders om zich te ontwikkelen tot kleuters met zelfvertrouwen!

Ze heeft nog plek op de vrijdag.

Gastouder Conny uit Herten vindt beweging, veel buiten spelen en gezonde voeding erg belangrijk. Daarnaast behoren voorlezen, wandelen, zingen en dansen/bewegen tot de dagelijkse activiteiten.

Ze heeft nog plek op de dinsdag, woensdag en donderdag vanaf half juni.

Gastouder Christy uit Heel heeft een aparte opvangruimte die meteen uitkomt op een royale tuin met veel speelruimte, moestuin en kippetjes. Bij gastouder Lapsi kan uw kind zich op zijn/haar eigen tempo ontwikkelen en samen spelen met zijn/haar nieuwe vriendjes of vriendinnetjes.

Ze heeft nog plek op de maandag, dinsdag en donderdag hele dag en op de woensdagochtend.

- Gastouder Els uit Heel houdt veel van kinderen en is graag creatief met ze bezig. Ze vindt het ook heel belangrijk om van de buitenlucht en de natuur te genieten. De omgeving is daar bij uitstek een ideale plek voor met een kinderboerderij, speeltuin, beleveningsbos en heerlijk wandelgebied op loopafstand.

Ze heeft plek op de maandag.

- Gastouder Daniëlle uit Echt vindt het belangrijk dat ouders hun kinderen met een goed gevoel kunnen achterlaten. Haar doel is om de kinderen enthousiast te maken en te zorgen dat ze veel plezier hebben tijdens hun tijd in de opvang.

Ze heeft plek op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

- Gastouder Manuella uit Haler heeft een ruime tuin met speeltoestellen, overdekte ruimte buiten om te spelen, speelruimte binnen, apart slaapvertrek boven.

Ze heeft nog plek op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

- Gastouder Romy uit Horn woont samen met haar partner en 2 lieve hondjes. Ze is altijd graag met kinderen bezig geweest en het was een logische stap om gastouder te worden. Ze vindt het ontzettend leuk om te doen en het past heel goed bij haar.

Ze heeft plek op maandag en dinsdag plek

- Gastouder Thea uit Baexem heeft een heerlijke aparte speelruimte binnen voor de kindjes en er is volop speelruime in de tuin, waar ze iedere dag de kipjes gaan voeren. Een schattig speeltuintje op 50m. afstand maakt het speelplaatje compleet!

Ze heeft per direct plek op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

- Gastouder Sanne uit Maasbracht heeft als doel om ervoor te zorgen dat kinderen ongedwongen kunnen groeien in hun eigen persoon in een veilige, gezellige, huiselijke omgeving. De plek waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ik kinderen kan stimuleren d.m.v. verschillende activiteiten.

Ze heeft plek op de maandag, woensdag en donderdag

Sharing is caring: