Nieuws

Scholing Gezonde Start

Yvonne Greijmans
Yvonne Greijmans
7 juli 2023

Deze scholing wordt gegeven door mij als opgeleide coach Gezonde Kinderopvang en is samengesteld door verschillende kennisinstituten op het gebied van leefstijl, opvoeden en diversiteit. De scholing gaat over hoe je een gezonde leefstijl van kinderen in de kinderopvang kunt ondersteunen en stimuleren, samen met de ouders.

Onder leefstijl verstaan we in deze scholing vooral voeding, beweging, gezond gewicht en een veilige omgeving en veilig gedrag. Maar ook opvoeden, omgaan met verschillen en omgaan met ouders komen aan de orde.

In de bijeenkomsten zit je niet alleen maar op een stoel om naar je coach te luisteren. De scholing heeft als uitgangspunt: Leren door doen! Daarom ga je actief aan de slag met opdrachten waarbij de theorie direct wordt toegepast in voor jou herkenbare situaties en uitgaande van de kennis die je al hebt.

De scholing biedt vooral hulp bij het op een luchtige en positieve manier invulling geven aan de gezondheid en veiligheid van kinderen, want alleen dat werkt in de praktijk.

Na de scholing ontvang je een officieel certificaat van de Gezonde Kinderopvang van ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport!

Meld je direct aan via middenlimburg@gastouderland.nl en geef aan welk thema jouw voorkeur heeft: voeding, bewegen, gezond gewicht, veiligheid en/of seksuele opvoeding. Ook de workshop risicovol spelen komt terug.

Graag vóór 30 juli 2023 i.v.m. de voorbereiding van de thema’s naar jullie wensen! Geef ook evt. allergieën aan i.v.m. de lunch.

Datum:       28-10-2023

Tijdstip:      9:30 – 16:00 uur

Datum:       27-01-2023

Tijdstip:      9:30 – 13:00 uur

Datum:       02-03-2023

Tijdstip:      9:30 – 16:00 uur

Kosten:      €77,50 (incl. 2x lunch)

Locatie:      Florasingel 38, Roermond

Ik verheug me jullie te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Greijmans

Gastouderland Midden-Limburg

Mail: middenlimburg@gastouderland.nl

Telefoon: 06-15492323

Sharing is caring: